Borging na implementatie?

lerend netwerk Vrijheid en Veiligheid:
Hoe borg ik na implementatie

gia-oris-_uM5_nG2ssc-unsplash
Aanleiding

Voor organisaties die de Wzd hebben ‘geïmplementeerd’, maar nu graag willen focussen op het voorkomen van onvrijwillige zorg vanuit een visie op vrijheid en veiligheid maken we een nieuwe startergroep. We merken dat veel organisaties na ‘implementatie’ een doorontwikkeling willen maken, maar moeite hebben dat vorm te geven. ‘Hoe kun je starten?’ zal centraal staan.

Zoals ook uit de ZonMw-evaluatie blijkt, is het voorkomen van onvrijwillige zorg misschien wel belangrijker dan het registreren van onvrijwillige zorg.

Meer informatie: website ZonMw.

Hoe werkt het?

Wanneer bijeenkomsten specifiek geschikt zijn voor collega’s in een bepaalde rol, dan is dit aangegeven bij de bijeenkomst. Voel je vrij om hen uit te nodigen mee te gaan.
De bijeenkomsten vinden centraal in het land plaats of soms op locatie één van de deelnemers. Mogelijk wordt er online een aantal sub bijeenkomsten gepland.

Start

Bij voldoende animo wordt u uitgenodigd voor de startbijeenkomst om gezamenlijk het programma scherp te maken. Daarna ontvangt u het programma en de bijbehorende kosten en kunt u zich definitief aanmelden.

Deelname startergroep

1
Aanmeldingen

Meer informatie

Peter Hoekstra

Peter Hoekstra

Zoek contact met Peter voor meer informatie over dit lerend netwerk.

Wil je meer informatie?
Neem contact met ons op