Netwerk medicatie-
veiligheid van start

Op het gebied van medicatieveiligheid hebben we een lerend netwerk gelanceerd waarin meerdere organisaties in gezamenlijkheid kennis delen, dilemma’s aansnijden, risico’s detecteren en oplossingen vinden. Er ligt de behoefte om met name meer duidelijkheid te creëren ten aanzien van de zogenaamde ‘grijze gebieden’ in de regelgeving. Met dit lerend netwerk willen we bereiken dat er een duidelijk omschreven – en door de beroeps- en branche-organisaties geaccepteerde – werkwijze op een aantal belangrijke gebieden in het medicatieproces komt. Het daartoe onderling uitwisselen van ervaringen en specificeren van de problemen met betrekking tot deze grijze gebieden in het medicatieproces.

Het je ook de behoefte om ervaringen uit te wisselen en problemen te specificeren samen met collegazorgorganisaties? Wil je meewerken om te komen tot een duidelijk omschreven en door de beroeps en branche-organisaties geaccepteerde werkwijze op een aantal belangrijke ‘grijze gebieden’ in het medicatieproces? Het lerend-netwerk brengt zorgorganisaties samen voor kennisdelen, dilemma’s aansnijden, risico’s detecteren en oplossingen vinden.

Dit lerend netwerk gaat in samenwerking met het Instituut Verantwoordelijk Medicijngebruik (IVM) op 22 april 2021 van start. Meer informatie vind je op onze website: lerend-netwerk.nl.

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Anita Kloosterman

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *